Om forlaget RØD

Vi fortæller en go' historie – til en hver tid

Vores blik er altid rettet mod at give læseren og lytteren en oplevelse. Forlaget RØD er et hold af levende fortællere og forfattere, der har den gode historie med i bagagen.

Hos Forlaget RØD kan vi hjælpe dig med

Redaktion

Står I foran større udgivelser, så er en vigtig del af opgaven det redaktionelle arbejde med koordinering af tekster. Vi sørger for tidsplaner, der kan holde projektet på sporet. 

Vi er også klar til at hjælpe dig med tilretning af tekster og den grafiske opsætning. 

Bogudgivelser

Har du en lille forfatter, der gemmer sig inde i maven? I så fald kan vi måske hjælpe dig til at komme videre. Vi kan være sparringsparter på dit projekt både på tekst og den grafiske opsætning. 

Artikler

Mangler du en frisk vinkel på en artikel, så er vi måske stedet. Vi har nemlig en garvet journalist, der kan klare opgaven for dig. 

Eller sidder du med en god idé til en artikel, så kan vores forfattere, der har arbejdet i årtier med historisk research, måske være vejen frem. 

 

Jubilæumsskrifter

Står du eller firmaet foran et jubilæum, så kunne et mindre skrift være den perfekte gave til kunder, gæster eller bare familien.

Vores forfattere har årelang historisk researcherfaring og kan fange den gode historie om netop jeres liv og levned. Sammen skaber vi fortællingen.

Vi kan levere alle faser i et sådant skrift fra research, billedbehandling, tilretning af tekst til hele den grafiske opsætning. 

Kontakt os