Eneste koncert i provinsen
- til rock koncert i Holstebro Hallen gennem 25 år

Michael Steinke Christensen - Eneste koncert i provinsen

Et musikalsk foredrag i lyd og billeder om Holstebro Hallen, der siden 1965 har dannet ramme om koncerter med de største musiknavne. Fra 60´ernes pigtrådsballer, gennem 70´ernes glam rock til det tungeste inden for Heavy Metal. Listen er lang: ABBA, Black Sabbath, Metallica, Slade, Suzi Quatro, Thin Lizzy og Dr. Hook. Ofte som eksklusive koncerter i en lille provinsby langt fra København, og derfor noget folk kørte langt for at se og høre!

Forventeligt som bogudgivelse ultimo 2023


Foredrag om Musik


Foredrag om Det gamle Holstebro


Michael Steinke Christensen

Gennem 10 år ansat som researcher ved Holstebro Museum med speciale i besættelsestiden og lokalhistorien i Nordvestjylland. I dag er han forfatter og foredragsholder på Forlaget RØD. Det er blevet til mange foredrag og to bøger fyldt med stor viden om de fem forbandede år og besættelsens påvirkning af en hel egn.

Og så er han er meget passioneret omkring i musikken! Man kan roligt kalde ham en ivrig vinyl samler. Det har han også en masse historier om. Michael Steinke Christensen er født i 1965 og har boet hele sit liv i Holstebro.Foredrag med Michael Steinke Christensen