J.A.S.S. - Jysk Aktiv Spillemands Selskab
- ikke blot jazz. En fortælling om ildsjælene bag en meget musikalsk forening

Michael Steinke Christensen - J.A.S.S. - Jysk Aktiv Spillemands Selskab

Jydsk Aktiv Spillemands Sammenslutning er historien om en række lokale ildsjæle fra Holstebro, der siden 1948 har arrangeret koncerter og festivaler med et hav af de største kunstnere inden for jazz- og rockmusikken. På den årlige JASS-festival kunne man opleve jazznavne som Stan Getz, john Scofield og NHØP. I Laden og Dragen blev det til spændende koncerter med danske navne, ofte før de slog igennem. Og sidst men ikke mindst så stod foreningen bag spillestedet Kielgasten, hvor Kim Larsen ”lånte” foreningens logo, og lavede sin musical af samme navn.

 Forventeligt som bogudgivelse medio 2023


Foredrag om Musik


Foredrag om Det gamle Holstebro


Michael Steinke Christensen

Gennem 10 år ansat som researcher ved Holstebro Museum med speciale i besættelsestiden og lokalhistorien i Nordvestjylland. I dag er han forfatter og foredragsholder på Forlaget RØD. Det er blevet til mange foredrag og to bøger fyldt med stor viden om de fem forbandede år og besættelsens påvirkning af en hel egn.

Og så er han er meget passioneret omkring i musikken! Man kan roligt kalde ham en ivrig vinyl samler. Det har han også en masse historier om. Michael Steinke Christensen er født i 1965 og har boet hele sit liv i Holstebro.Foredrag med Michael Steinke Christensen